Ervl Hair – Concept

EVRL Hair Products

EVRL Hair Concept Kapsalon Borgloon Hairqeen

EVRL – Hair Concept

De EVRL – Hair Concept producten zijn onderdeel van het Italiaanse Everline Hairsolution bedrijf  dat meer dan 30 jaar ervaring heeft in haarverzorging. De EVRL haarproducten onderscheiden zich door hun buitengewone prestaties. De samenstelling van deze producten is geselecteerd op basis van hoge productienormen met aandacht voor innovatie, aandacht voor detail en natuurlijke ingrediënten met respect voor de hoofdhuid.

Everline is expert op het gebied van haarverzorging met formules voor kwaliteitsproducten. Ze anticiperen met het EVRL – Hair Concept gamma op de nieuwe mode en trends met de veiligheid voor haar en hoofdhuid als hoofddoel. De klant kan met deze producten dagelijks de haarvezel voeden, versterken en polijsten. Huidafwijkingen worden voorkomen en de structuur en de schoonheid van het haar word in stand gehouden.

Het voorkomen en het behandelen van een vette hoofhuid, roos en haaruitval de zijn grootste troeven van deze EVRL – Hair Concept producten.

More Info

Maak een afspraak

Wil je meer informatie over de EVRL – Hair Concept prodcuten of wil je een afspraak maken laat dan je gevens achter in het onderstaand contactformulier.

New Field

Contactinformatie

Sint – Truidersteenweg 502
3840 – Borgloon